Vi söker en kollega till leverantörsreskontran!

Referensnr LRC20/2018
Sista ansökan 2018-12-31
Förvaltning Resurscentrum Region Uppsala
Arbetsplats Ekonomienheten, Uppsala Business Park

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 230 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete.

Vår verksamhet
Ekonomienheten är en del av Resurscentrum och ansvarar för Region Uppsalas löpande redovisning. Enheten har till uppgift att inom området ekonomiadministration ge service, råd och konsulthjälp till Region Uppsalas förvaltningar. Ekonomienheten har cirka 50 anställda och är indelad i fyra funktionsgrupper (redovisning och kundfakturering, leverantör, systemförvaltning samt ekonomiservice).

Vi söker nu en medarbetare som kommer att bli en del av vår trevliga leverantörsreskontragrupp som består av 16 personer.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med hela leverantrösreskontraflödet från utskick av fakturor till granskning och kontering. Även ärendehantering är en del av det dagliga arbetet.

Utöver löpande arbetsuppgifter kommer du även att tillsammans med övriga i gruppen arbeta med att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Dina kvalifikationer och kompetens
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet leverantörsreskontraarbete liksom en god förståelse av hela ekonomiflödet. Du har förmågan att driva ditt arbete framåt och tar stort eget ansvar för de uppgifter du utför. Ditt arbetssätt karaktäriseras av noggrannhet och struktur och du kan enkelt arbeta med fler uppgifter samtidigt utan att tumma på kvalitén. Har du erfarenhet av att arbeta i Agresso så är det ett plus.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett vikariat under perioden 2019-01-2019-09

Vill du veta mer?
För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Kinberg, funktionschef leverantörsfunktionen, på telefon 018-611 65 49 eller Marcus Görgård, enhetschef Ekonomienheten, på telefon 018-611 30 85.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan innehållandes personligt brev och CV senast den 31 december via länken nedan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publicerad den den 29 november 2018 av Dan Åkhagen