Våra förmåner

Vi på Folktandvården i Uppsala län vill att alla medarbetare ska trivas och därför har vi fokus på en bra och stimulerande arbetsmiljö. Hos oss får du som anställd tillgång till bland annat följande:  

Hälsofrämjande arbetsplats 

Vi vill skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska må bra. Friskvård är en del av vårt förebyggande arbete för en god arbetsmiljö och hälsofrämjande arbetsplats. Därför erbjuder vi ett friskvårdsbidrag med 2 200 kronor per år. Folktandvården i Uppsala län har ett nära samarbete med företagshälsovården, bland annat för att förbättra ergonomin på våra kliniker. Alla anställda har även ett gratis besök att nyttja hos företagshälsovården som är anonymt.  

Det lilla extra 

På våra arbetsplatser bjuder vi på smörgås till förmiddagsfika. Du omfattas av Region Uppsalas förmånsprogram som erbjuder rabatter på olika aktiviteter i Uppsala län samt att du via nettolönavdrag kan göra extra avsättning till pension eller personalbil.  Lönetillägg kan ges i särskilda fall, till exempel vid arbete på landsorten.  

Region Uppsalas förmåner 

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal, vilket ger dig förmåner som gör att du kan känna dig tryggare ekonomiskt genom hela livet. Dessutom finns möjlighet att löneväxla för personalbil, extra avsättning till tjänstepension och busskort.

Vi erbjuder dig ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner på Region Uppsalas hemsida. 

Läs mer om dina utvecklingsmöjligheter hos Folktandvården här.