Tandhygienist

Referensnr FTV119/2019
Sista ansökan 2020-02-28
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Arbetsplats Folktandvården Seminariet
Till vår fina klinik Seminariet i Uppsala söker vi dig, en positiv, samarbetsvillig och kvalitetsmedveten tandhygienist som vill arbeta med Uppsalas trevligaste patienter och arbetskamrater! Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra och sist men inte minst, ha kul på jobbet!


På Seminariet arbetar vi med allmäntandvård för barn och vuxna. Kliniken ligger i ett attraktivt område och vi har gott om patienter. Vi har ett nytt, spännande och nära samarbete med flera av Folktandvårdens duktiga specialister som hyr ett behandlingsrum hos oss på Seminariet. Avståndet till Uppsala Resecentrum är knappt 2 km och det finns mycket goda pendlingsmöjligheter.

I dag arbetar åtta tandläkare, fem tandhygienister, tretton tandsköterskor och fyra receptionister hos oss. Vi vet att det är viktigt att kontinuerligt kompetensutveckla våra medarbetare. Vår strävan är att alla våra medarbetare skall arbeta på toppen av sin kompetens. Hos oss arbetar både erfarna och nyare tandhygienister. Flera av våra tandläkare är erfarna, nischade och specialinriktade inom olika odontologiska områden.

Vi arbetar enligt den s.k. kallade BEON-principen i Uppsala och på vår klinik. Det innebär att våra duktiga tandsköterskor och tandhygienister har viktiga roller i undersökning och behandling av våra patienter. Vi förutsätter att du tycker om att arbeta i team där tandhygienisten är teamledare och aktivt samarbetar med våra tandsköterskor. Du ingår också i team bestående av både tandläkare och tandsköterskor.

Vi arbetar hälsoinriktat och hälften av våra vuxna revisionspatienter har frisktandvårdsavtal vilket ger kontinuitet för patienterna och en bra arbetsmiljö för oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver goda yrkeskunskaper vill vi att du som söker fungerar bra i vår grupp, har god kommunikationsförmåga, ett gott bemötande och tycker om att utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet som tandhygienist, men välkomnar även dig som är nyexaminerad att söka. Som nyexaminerad erbjuds du en plats i Folktandvårdens adeptprogram för tandhygienister och tandläkare och får en erfaren handledare på kliniken.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Leendet är vår drivkraft både hos patienter och medarbetare. Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Upplysningar
Verksamhetschef Katarina Wadstein, 018-617 16 81
Arbetsledare Ulrika Pettersson, 018-611 86 69
HR-konsult Sara Beskow, 018-61165 46
För SRAT Monica Edling, 070-735  33 50

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.
Sista dag för ansökan är den 28 februari

Mer om oss som arbetsgivare:


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Publicerad den den 21 november 2019 av Riitta Renkonen