Vi söker distriktssköterskor, distriktsläkare och andra proffs!

Söker du en ny utmaning? Uttrycket "Vi tar hand om hela dig" gäller både för våra patienter och för dig som medarbetare. Kom och jobba med oss! Vi finns i hela länet och behöver bli ännu fler.

Här hittar du alla våra lediga tjänster

Kompetensutveckling och förmåner ingår

Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför satsar vi på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Här finns även goda möjligheter till kompetensutveckling i ditt arbete. 

Kontinuerlig utbildning ser vi som en självklarhet och utveckling av våra kliniska processer gör att du är delaktig i verksamhetens utveckling. Som medarbetare i Primärvården finns goda möjlighet till karriärutveckling, både hos oss men även inom Region Uppsala som är en av Uppsalas största arbetsgivare.

Distriktsläkare – åtta fördelar

Här har vi listat åtta fördelar för dig som är distriktsläkare hos oss. Välkommen med din ansökan!

  1. Bra villkor om du är sjuk eller föräldraledig. Du får behålla upp till cirka 80 % av lönen både vid sjukdom och under 270 dagar av föräldraledigheten.
  2. Planerad kompetensutveckling. Fyra utbildningsdagar per år med dina läkarkollegor för utveckling. Du har utöver det en individuell kompetensutvecklingsplan.
  3. Flexibla arbetstider. Du har en generös flexram där du kan välja när du startar och avslutar din arbetsdag. Börja mellan kl 7 och 8 och sluta mellan kl 17 och 19. Din egen flexbank kan vara minus 10 eller plus  50 timmar, du använder efter dina och självklart verksamhetens behov.
  4. Förmånliga ortstillägg. Jobbar du på en vårdcentral utanför Uppsala kommun får du ett lönetillägg på mellan 4 000 och 8 000 kr i månaden (vid heltid) beroende på var du arbetar.
  5. Du kan löneväxla. Som anställd i Primärvården har du en bra tjänstepension. Vill du dessutom pensionsspara själv kan du löneväxla, och göra det på mycket förmånliga villkor. Samma villkor gäller även om du vill leasa en bil under tre år. Då betalar du månadskostnaden med ett förmånligt bruttolöneavdrag.
  6. Satsa på din friskvård.  Vi ger dig ett bidrag på 1 500 kr per år som du kan använda till träning på det sätt som passar dig bäst.
  7. Chefsutvecklingsprogram. Hos oss går varje år 2-3 medarbetare ett kvalificerat chefsutvecklingsprogram.
  8. Ett tryggt jobb. Det finns många fördelar med att jobba hos en stor arbetsgivare som är en viktig samhällsaktör. Det finns alltid ett uppdrag inom offentlig primärvård !