Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta med kultur- och folkbildningsfrågor? I så fall är Kultur och bildning en arbetsplats för dig. Kultur och bildning är en förvaltning inom Region Uppsala och vi jobbar med allt från att ge stipendier till konstnärer till att erbjuda folkhögskoleutbildning och driva en konferensanläggning. Som medarbetare hos oss får du möjlighet till ett variationsrikt arbete som har betydelse för andra.

Ingela Linde, musiklärare på Wiks folkhögskola

Kultur och bildning består av fyra enheter: Kulturenheten, Regionbibliotek Uppsala med Sjukhusbiblioteket, Wiks folkhögskola med filialen Uppsala folkhögskola och Wiks slott. Här arbetar ca 100 personer inom olika områden och i olika yrken.

I högerspalten hittar du ett urval av de yrken som finns oss på Kultur och bildning.