Kursgård

Varför inte förlägga till exempel årsmötet eller planeringsdagen på Wik?

Wiks kursgård erbjuder lokaler i Stenhuset, ett 1700-talshus precis intill det medeltida slottet. Även om huset är gammalt är tekniken och lokalerna anpassade till samtidens krav. Kurslokalerna är till exempel utrustade med hörselslingor.

Den omgivande slottsparken inbjuder till sköna promenader och vid ångbåtsbryggan kan man ta sig ett dopp om temperaturen tillåter. Delvis asfalterade småvägar, plattformar och ramper tillgängliggör området för rullstolsburna. Här finns grillplatser och bastu. Vi kan också erbjuda en guidad tur i det medeltida slottet, eller varför inte en spökvandring?

I vår ljusa matsal med utsikt över Lårstaviken serveras frukost, lunch och middag. Maten är en viktig del av dagarna hos oss och vi vill att maten ska vara både välsmakande och vacker för ögat. Så långt det är möjligt använder vårt kök närodlade och ekologiska råvaror.

Kanske kan en dag eller en helg hos oss vara något för just er. Varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy den bästa lösningen för era behov och önskemål.

Solnedgång Wik

Med reservation för ändringar

Följ oss