Helg- och sommarkurser

På Wik kan du välja mellan en lång rad helg- och sommarkurser som  samlar såväl nyfikna nybörjare som yrkesverksamma. Våra lärare är erfarna pedagoger, utövande artister, konstnärer och musiker. Ett perfekt tillfälle att upptäcka nytt, fördjupa dina kunskaper, utvecklas och få ny energi!

Vi arbetar i vackra och ändamålsenliga lokaler, äter gott och njuter av den inspirerande miljön på Wik. Som kursdeltagare har du möjlighet att bo på skolan med helpension, i enkel- eller dubbelrum. Alla deltagare äter gemensam lunch i matsalen.

Välkommen till Wik!

 

Ansökan
Ansökan görs digitalt via hemsidan. Under respektive flik finns en länk till vårt ansökningsformulär. Instruktion till ansökan finns på denna sida i högerspalt under länken ansökan. Antagningsbesked och information kommer till den e-postadress som uppgetts i ansökan.

Ansökan ska vara skolan tillhanda:
Helgkurs - se datum för respektive kurs. Antagning sker i samråd mellan kursadministratör och undervisande lärare.
Sommarkurs i juni/juli - ansök senast 31/3.  Anmälan till höstens kurser öppnar den 1 september, och anmälan till vårens kurser den 1 december. Antagning sker efter sista ansökningsdag. Antagninsbesked skickas ut ca en månad före kursstart.

Om du inte har möjlighet att gå kursen på grund av sjukdom och styrker detta med läkarintyg så debiteras du endast en administrativ kostnad på 250kr. Om du av annan anledning uteblir från bokad kurs eller bokar av kursen mindre än 30 dagar innan kursstart faktureras du hela kursavgiften och bokad logi.

Med reservation för ändringar.

Följ oss