Använd Google Keep för att få koll på vardagen

Workshop på infoteket

I appen Google Keep kan du enkelt samla dina idéer, listor och anteckningar. Google Keep kan dessutom ge dig påminnelser vid en viss tid, eller på en viss plats. Med appen kan du dela dina minnesanteckningar och påminnelser med andra. Du kan exempelvis göra en kom ihåg-lista till ditt barn för veckans läxläsning eller lista över vad som ska packas i gympapåsen. Och varför inte göra en handlingslista som fler i familjen kan ta del av?  På workshopen hjälper vi dig komma igång med Google Keep.

Appen Google Keep finns för både Android och iOS (iphone/iPad).

Upplägg

Workshopen innehåller en teoretisk genomgång och praktiska övningar där du i egen takt får prova på.

Övningarna bygger på att du tar med egen smart telefon eller surfplatta.

Kungsgärdets center, S:t Johannesgatan 28 D i Uppsala.

Workshoppen är kostnadsfri .

För grupper

Under hösten 2018 erbjuder vi grupper att boka workshop på en tid som passar bäst för gruppen.
Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.
Uppge vilken workshop det gäller, var gruppen kommer ifrån, antal deltagare och önskemål om tidpunkt.

För enskilda

För dig som inte har möjlighet att komma tillsammans med en bokad grupp försöker vi erbjuda andra sätt att ta del av innehållet i workshopparna. Kontakta infoteket så försöker vi hitta ett sätt som passar dig.

Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.