Styr din iphone med rösten

Workshop på infoteket

Du vet väl om att du kan använda rösten för att styra din iphone? Det kan vara både smart och praktiskt. I den här workshoppen får du lära dig använda röststyrningen "Siri" för att ringa samtal, läsa upp sms, ställa väckarklockan med mera. Du får också träna på att skriva sms och anteckningar med rösten.

Upplägg

Workshopen innehåller en teoretisk genomgång och praktiska övningar där du i egen takt får prova på.

Övningarna bygger på att du tar med egen iphone.

Kungsgärdets center, S:t Johannesgatan 28 D i Uppsala.

Workshoppen är kostnadsfri .

För grupper

Under hösten 2018 erbjuder vi grupper att boka workshop på en tid som passar bäst för gruppen.
Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.
Uppge vilken workshop det gäller, var gruppen kommer ifrån, antal deltagare och önskemål om tidpunkt.

För enskilda

För dig som inte har möjlighet att komma tillsammans med en bokad grupp försöker vi erbjuda andra sätt att ta del av innehållet i workshopparna. Kontakta infoteket så försöker vi hitta ett sätt som passar dig.

Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.