Ta hjälp av Google-assistenten

Google Assistent är en digital assistent. Den finns i första hand på mobila enheter och på enheter för smarta hem. Vi lär dig komma igång med din mobila enhet. Det funkar både på Android och iphone.

Upplägg

Workshopen innehåller en teoretisk genomgång och praktiska övningar där du i egen takt får prova på.

Övningarna bygger på att du tar med egen iphone.

Kungsgärdets center, S:t Johannesgatan 28 D i Uppsala.

Workshoppen är kostnadsfri .

För grupper

Under hösten 2018 erbjuder vi grupper att boka workshop på en tid som passar bäst för gruppen.
Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.
Uppge vilken workshop det gäller, var gruppen kommer ifrån, antal deltagare och önskemål om tidpunkt.

För enskilda

För dig som inte har möjlighet att komma tillsammans med en bokad grupp försöker vi erbjuda andra sätt att ta del av innehållet i workshopparna. Kontakta infoteket så försöker vi hitta ett sätt som passar dig.

Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.