Skapa bildspel och filmer med appen Shadow Puppet!

Workshop på infoteket

Med appen Shadow Puppet kan du snabbt sätta ihop bilder och filmklipp till korta filmer och bildspel. Du kan också kan lägga till tal eller annat ljud. På infoteket använder vi appen till att skapa tillgängliga instruktioner. Men den kan också användas för att dokumentera händelser eller att förbereda någon inför något som ska hända. På workshopen får du lära dig hur appen fungerar. Du får också inspirerande exempel på användningsområden.

Shadow puppet finns endast för iphone/ipad

Upplägg

Workshopen innehåller en teoretisk genomgång och praktiska övningar där du i egen takt får prova på.

Övningarna bygger på att du tar med egen iphone eller ipad.

Kungsgärdets center, S:t Johannesgatan 28 D i Uppsala.

Workshoppen är kostnadsfri .

För grupper

Under hösten 2018 erbjuder vi grupper att boka workshop på en tid som passar bäst för gruppen.
Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.
Uppge vilken workshop det gäller, var gruppen kommer ifrån, antal deltagare och önskemål om tidpunkt.

För enskilda

För dig som inte har möjlighet att komma tillsammans med en bokad grupp försöker vi erbjuda andra sätt att ta del av innehållet i workshopparna. Kontakta infoteket så försöker vi hitta ett sätt som passar dig.

Anmäl intresse med e-post till infoteket@regionuppsala.se
eller via telefon 018-611 66 77.