Sjuksköterska - Ortopedisk rehabiliteringsavdelning

Referensnr LE05/2020
Sista ansökan 2020-06-07
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Arbetsplats Ortopedisk rehabiliteringsavdelning

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Vår verksamhet
Vi är en ny avdelning som startat i december. Avdelningen har öppnat 6 vårdplatser för patienter med ortopediskt rehabiliteringsbehov och nu ska vi öppna upp 10 platser till. På avdelningen har vi även geriatrisk kompetens. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Ditt uppdrag
Som sjuksköterska hos oss kommer du få vara med och forma en ny vårdavdelning, där vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, bra arbetssätt med utvecklande ronder, personcentrerad vård, daglig styrning etc. Som en del av arbetet med att skapa en bättre arbetsmiljö kommer vi därför att arbeta med ett förtydligande av roller och arbetsfördelning mellan olika professioner, vad vi testar är du med och påverkar. På avdelningen tjänstgör sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut samt apotekare.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara med och starta upp någonting nytt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder 100% sysselsättningsgrad, eller deltid efter överenskommelse. Dagtjänst (d.v.s. dag, kväll och helg), rotation- eller nattjänst efter önskemål. Vi erbjuder alla nya sköterskor möjlighet till en introduktion som ger en god och trygg start på anställningen. Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Johan Kumblad 0171-41 82 87.
Facklig kontaktperson för Vårdförbundet nås via vår växel, 0171-41 80 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken. Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpade så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Publicerad den den 15 maj 2020 av Karin Lind