Region Uppsala behöver din hjälp

Referensnr RK18/2020
Sista ansökan 2020-05-31
Förvaltning Regionkontoret
Arbetsplats Region Uppsala

Med anledning av utbrottet av covid-19 bygger Region Uppsala nu upp en resursbank med olika kompetenser för att ha en god beredskap när behov uppstår. 


Intresseanmälan vänder sig både till dig som arbetar inom Region Uppsala och till dig som inte gör det i dag, men som vill vara med och bidra till vårt arbete med anledning av rådande situation.
 

Vi söker dig
- Som idag arbetar inom Region Uppsala med icke sjukvårdande arbetsuppgifter men som har en hälso- och sjukvårdsbakgrund. Det kan till exempel gälla dig som är utbildad sjuksköterska som idag arbetar inom ett annat yrke.

- Som idag inte arbetar inom Region Uppsala men som har en hälso- och sjukvårdbakgrund. Det kan till exempel gälla dig som är utbildad sjuksköterska som i dag arbetar inom ett annat yrke eller inom annan bransch.

- Som inte arbetar i Region Uppsala idag men som har relevanta icke-sjukvårdsrelaterade kompetenser som kan bidra till hälso- och sjukvården. Det kan till exempel gälla dig som har en bakgrund inom administrativt arbete, sjuktransporter, bemanningsarbete, HR med mera. Helt enkelt sådana kringliggande uppgifter som behövs för att bedriva hälso- och sjukvården.

Intresseanmälan
I intresseanmälan under rubriken personligt brev fyller du i en kort sammanfattning av din kompetens, och hur du ser att du kan bidra. Därefter besvarar du de urvalsfrågor som finns i formuläret. Om du redan arbetar inom Region Uppsala skickar du in din intresseanmälan efter samråd med din chef.  
  
Vi är mycket tacksamma för din intresseanmälan och hör av oss om behov skulle uppstå. 

Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan.
Publicerad den den 27 mars 2020 av Sayeh Ardabili