Distriktssköterska på vårdcentral

Referensnr PV285/2017
Sista ansökan 2017-12-17
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Primärvårdens vårdcentraler i Uppsala län

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Primärvården är basen i länets hälso- och sjukvård. Det är till oss länsinvånare i första hand ska vända sig vid sjukdom eller när de har frågor kring sin hälsa. Vår vision är att vara det självklara valet för god vård och hälsa. Inom Primärvården finns 26 vårdcentraler.

Nu söker vi dig som vill arbeta som distriktssköterska på Knivsta vårdcentral, Årsta vårdcentral, Gimo vårdcentral, Fålhagens vårdcentral, Gränbystadens vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral eller Enköpings husläkarcentrum.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för distriktsköterska på en vårdcentral. Det innebär att du arbetar med egen mottagning, telefonrådgivning drop-in och hembesök. Du har möjlighet att arbeta med BVC, barn och/eller vuxna utifrån önskemål och verksamhetens behov. Beroende på vårdcentral kan uppdraget därmed skilja sig något.
Vi arbetar med kliniska processer med ett tydligt arbetssätt där alla professioners kompetens är viktig för att erbjuda den bästa patientvården.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård. Du har ett flexibelt arbetssätt, har en god samarbetsförmåga och även förmåga att se utvecklingsmöjligheter. Eftersom hembesök ingår i uppdraget, behöver du ha B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras om du så önskar.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Katarina Dahlgren, tel 018-611 86 59

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 17 december. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Vi vill att du anger vilken av våra vårdcentraler du är intresserad av.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 20 november 2017 av PV/Helén Fricking