Information till näringslivet om vilket stöd man kan få i samband med effekterna av coronaviruset

Med anledning av coronavirusets ansträngande effekt på utvecklingen av näringslivet i Uppsala län informerar Region Uppsala näringslivet om vilka stöd och råd de kan få i denna utmanande tid.

På Tillväxtverkets webbplats, verksamt.se, finns samlad information från myndigheter som är viktig för dig som företagare att känna till i samband med det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19. Läs mer på verksamt.se

Om och när du som företagare behöver konkret stöd eller rådgivning finns Almi företagspartner som tillhandahåller finansiering och affärsutveckling till små och medelstora företag. De finns tillgängliga för företagen som drabbats av krisen. Läs mer om hur de kan hjälpa dig här

Förutom stöd som är direkt kopplat till effekterna av coronaviruset erbjuder Region Uppsala annat finansiellt stöd, läs mer om finansiellt stöd här. Vi stödjer även näringslivsfrämjande aktörer som är viktiga för utvecklingen av företag, tillväxt och innovation, läs mer om detta här.

Stöd till företag från länets kommuner med anledning av det nya coronaviruset/covid-19

Kommunerna i Uppsala län arbetar för att hjälpa näringslivet under corona-krisen. Klicka på länkarna för att läsa om din kommun.

Läs om Enköpings kommuns stöd till företag

Läs om Heby kommuns stöd till företag

Läs om Håbo kommuns stöd till företag

Läs om Knivsta kommuns stöd till företag

Läs om Tierps kommuns stöd till företag

Läs om Uppsala kommuns stöd till företag

Läs om Älvkarleby kommuns stöd till företag

Läs om Östhammars kommuns stöd till företag