Föreslå mottagare av Årets Uppskattning senast 1 mars

31 januari 2020

Årets Uppskattning 2019 av Anna Clarén

Årets Uppskattning är en utmärkelse som delas ut av Kulturnämnden vid Region Uppsala för att uppmärksamma arrangörer och andra aktörer som gör goda insatser för barn- och ungdomskulturen i länet. Priset består av 20 000 kr och ett speciellt framtaget konstverk.

Årets Uppskattning kan tilldelas enskilda personer, föreningar eller organisationer som gör betydande insatser för att främja barn- och ungdomskultur i Uppsala län. Mottagaren av utmärkelsen ska vara bosatt i eller ha sin verksamhet knuten till länet. Priset går inte att söka för egen del, utan mottagaren utses utifrån inlämnade förslag. Enskilda personer, kommuner eller föreningar och organisationer i länet kan lämna förslag på mottagare.

På bilden ser vi konstverket "Årets Uppskattning 2019 " av Anna Clarén som tilldelades mottagaren av Årets Uppskattning 2019, Kulturhuset Leoparden.

Läs mer och lämna förslag senast 1 mars via www.regionuppsala.se/aretsuppskattning