Anmäl dig till Kulturting 2017 senast 28 februari!

10 februari 2017

Uppsala Konsert & Kongress. Foto: Liuba Socican

Du har fortfarande chansen att anmäla dig till Kulturting 2017 den 8–9 mars när Region Uppsala för första gången står som värd.

Programmet bjuder på en spännande mix av forskning, samhällsdebatt, samtal och kulturupplevelser. Du kan till exempel höra Po Tidholm reflektera över de utmaningar som urbaniseringen för med sig för konsten och kulturen och vara med om när Stina Wollter och Stina Oscarson för första gången möts på scen för ett samtal om konst, kultur och motstånd. Tinget avslutas med antirasistisk folkmusik med Sara och Samantha.
Du hittar det fullständiga programmet och formulär för anmälan på www.regionuppsala.se/kulturting

Kulturtinget är ett samarbete mellan Region Uppsala, Region Örebro län, Region Västmanland, Landstinget Sörmland och Region Gävleborg.
Bilden: Utsikt från Uppsala Konsert & Kongress där Kulturting 2017 äger rum. Foto: Liuba Socican

Tid: 8-9 mars 2017 (lunch till lunch)
Plats: Uppsala Konsert & Kongress (UKK)

Har du frågor? Kontakta Lisa Ångman, projektledare, 070-618 66 24 eller Sara Forsman, projektkoordinator, 072-141 26 92